Construirea unei pagini de destinație (landing page)

Paginile de destinație sunt o modalitate excelentă de a difuza un mesaj. Poți utiliza o pagină de destinație pentru a anunța un viitor webinar, pentru a promova servicii sau pentru a evidenția o lansare de produs nou. Urmărește în continuare un tutorialul de construire a unei pagini de destinație.

Pentru a crea o pagină de destinație cu MailerLite, fă clic pe Sites și asigură-te că te afli în fila Landing Pages. Crează o nouă pagină de destinație și alege un nume. În ecranul următor, poți alege grupul de abonați în care dorești să salvezi noii abonați care se înscriu prin pagina de destinație.

După salvarea grupului, selectează un șablon de design pentru pagina de destinație și începe să adaugi conținutul tău. În pasul următor, în partea de sus poți alege să editezi pagina de destinație sau pagina de succes. Pagina de destinație este pagina la care se abonează un vizitator, pagina de succes este pagina care este afișată după ce vizitatorii s-au abonat cu succes.

Pentru fiecare pagină, alege blocurile de conținut de care ai nevoie și modifică setările de design. Poți modifica setările generale de design sau poți ajusta stilurile fiecărui bloc de conținut individual.

Făcând clic deasupra filei Blocks, poți verifica cum arată pagina pe diferite display-uri: desktop, tabletă și mobil.

Când ai terminat de creat pagina de destinație, fă clic pe Done editing. În setările paginii, poți vedea și personaliza adresa URL a paginii de destinație. Poți adăuga propriul domeniu din meniul drop-down din caseta gri mai închis. Dedesubt, poți ajusta setările SEO (titlul paginii, cuvintele cheie, descrierea și permisiunea de indexare). La final, poți personaliza și setările de partajare Facebook.

În prezentarea generală a paginii de destinație, vei vedea un rezumat al noii pagini de destinație. Activează sau dezactivează optiunea de înscriere dublă (double opt-in), modifică adresa URL a paginii de destinație, previzualizează și editează designul și verifică setările generale. Statisticile vor începe să apară odată ce vizitatorii s-au înscris.

Când faci clic pe fila email de confirmare, poți edita subiectul, informațiile expeditorului și conținutul e-mailului din e-mailul de înscriere dublă care este trimis după fiecare înregistrare (pentru a respecta condițiile GDPR).

Pagina de mulțumire de confirmare (Confirmation thank you page) îți permite să editezi pagina de confirmare. De asemenea, poți adăuga propria adresă URL dacă dorești să redirecționezi abonații către o altă pagină.

Acum, când te întorci la secțiunea Forms, vei vedea noua ta pagină de destinație. Felicitări!

MailerLite gratuit pe viață

MailerLite te ajută să creezi campanii profesionale și personalizate pe cont propriu, cu instrumente de marketing puternice, dar ușor de utilizat.

Crește-ți publicul și intră în legătură cu acesta, folosind buletine informative, pagini de destinație, ferestre pop-up, site-uri web, automatizări și multe altele, toate fără codare!

Încercă acum cu un cont gratuit pe viață și asistență premium 24/7.

Vreau cont gratuit pe viață
Newsletter gratuit pe viață cu MailerLite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Mai multe detalii.