Termeni și Condiții

 

Utilizarea acestui site implică acceptarea prezenților Termeni și condiții. Vă rugăm să îi citiți cu atenție.

 

Website-ul https://zikaro.ro, numit in continuare ZIKARO, este proprietatea SC ZIKARO BIZ SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO35111222, cu punct de lucru in Str. Ion Minulescu 67-93, sector 3, Bucuresti – 021316, si va fi numita in continuare ZIKARO BIZ.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ZIKARO BIZ isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”. ZIKARO BIZ garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.zikaro.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ZIKARO BIZ fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.zikaro.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ZIKARO BIZ sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.zikaro.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ZIKARO BIZ si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ZIKARO BIZ a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului ZIKARO.ro doar in limitele metionate in prezentul document. Orice incalcare a dreptului de autor sesizata pe site poate fi raportata la adresa de email [email protected]

Comentariile utilizatorilor pe site-ul ZIKARO.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul zikaro.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite. ZIKARO BIZ isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

ZIKARO BIZ nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii ZIKARO BIZ si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa [email protected]

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.zikaro.ro este gazduit de serverele unei terte firme. ZIKARO BIZ nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.

ZIKARO BIZ nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.zikaro.ro.

ZIKARO BIZ nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.zikaro.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.zikaro.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului, sau ca urmare a utilizarii eventualelor informatii prezentate pe site.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului zikaro.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. 

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. ZIKARO BIZ detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului ZIKARO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, ZIKARO BIZ nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. ZIKARO BIZ isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca ZIKARO BIZ are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul ZIKARO.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului zikaro.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Ultima actualizare: 25 februarie 2020